Vakantieaanbod zomer 2020

Het gloednieuw aanbod voor de zomervakantie is bekend! Het vakantieaanbod van de stad biedt naar goede gewoonte een mix van sport, spel, creatie en cultuur. Een overzicht van alle activiteiten vind je hieronder terug.

Interesse in één of meerdere activiteiten? Schrijf je dan hier in. Let wel: inschrijvingen starten op donderdag 11 juni 2020 om 20.00 uur. Inschrijven kan online. Het is niet mogelijk om telefonisch of aan de balie van het UiTpunt te reserveren.

Voor deze activiteiten kan je ook online de Kompas indienen.

Opgelet: het online inschrijvingssysteem geldt enkel voor activiteiten georganiseerd door de stad. Voor de tenniskampen, Kidssport en de SPW’s dien je je kind(eren) in te schrijven bij de organisaties zelf. Meer info hierover vind je terug in de tablet die online terug te vinden is per activiteit.

Uiteraard moest ook het vakantieaanbod aangepast worden aan de veiligheidsvoorwaarden. Richtlijnen waar iedereen zich aan dient te houden: 

 • Eén contactbubbel per week:
  Als je kiest voor een activiteit in een bepaalde week, mag dit ook de enige activiteit zijn waaraan je kind deelneemt in die week (combinaties met IBO en SPW zijn dit jaar niet toegelaten)
 • Zieke kinderen blijven thuis:
  Wie ziek is, of in de vijf dagen voor het kamp, symptomen heeft (hoesten, verstopte neus, koorts, diarree, keelpijn, moeilijk ademen) blijft verplicht thuis.
  Behoort een deelnemer tot een risicogroep? Dan mag die meedoen aan de activiteit of het kamp als hij/zij toestemming heeft vand e ouders, voogd (bij chronische ziektes onder controle door medicatie) of mits toestemming van de huisarts.
 • Bereikbaar zijn:
  Zieke deelnemers moeten naar huis. We vragen om tijdens de activiteit/kamp altijd bereikbaar te zijn om, indien nodig, je kind te komen halen.
 • Brengen en halen:
  Bij het brengen en het afhalen moet er respect zijn voor de fysieke afstand van 1,5 meter. Kinderen worden afgezet en opgehaald buiten aan de locatie en worden verder begeleid door een monitor.
  Ouders kunnen niet zomaar in de bubbel. Social distancing en mondmaskers zijn belangrijk indien de fysieke afstand niet gegarandeerd kan worden.
 • Extra hygiënische maatregelen:
  We voorzien extra hygiënische maatregelen en materiaal daarvoor: zeep, reinigingsproducten, handgel, papieren doekjes,....