Studieruimte

De studieruimte op de eerste etage van het Ursulinenklooster wordt als stilteplek ter beschikking gesteld aan studenten en lezers van de bibliotheek. De ruimte kan kosteloos gebruikt worden voor studeer- en leesmomenten en is zowel op week- als op weekenddagen geopend van 06.00 tot 23.59 uur.

In Achel worden 2 lokalen (107 + 108) van het Michielshof als studieruimte voorzien.  Hier is er plaats voor 2 x 4 personen.   De openingsuren zijn van 10u tot 22u.  Dit zijn dezelfde uren als de bib open+

Voor wie

Voor studenten en lezers van de bib die expliciet gebruik willen maken van de studieruimte.

Hoe aanvragen

Om gebruik te kunnen maken van de studieruimte, dien je een toegangspasje aan te vragen aan de balie van de bibliotheek/UiTpunt. Dit pasje wordt gelinkt met je identiteitsgegevens. Zowel bij het betreden als bij het verlaten van de studieruimte, dien je je pasje voor de wandlezer te houden.

Wanneer je je toegangspas komt afhalen, krijg je een kopie mee van het huisreglement. Je kan dit reglement eveneens onderaan deze pagina downloaden.

Kostprijs

Het gebruik van de studieruimte is gratis. Voor het toegangspasje betaal je een waarborg van
20 euro. Deze waarborg krijg je terug wanneer je niet langer gebruik wenst te maken van de studieruimte en je je pasje opnieuw inlevert.

Meer info

Je kan jezelf aanmelden bij de Facebookgroep Studieruimte. Hierin kan je vragen stellen, tips en tricks uitwisselen, afspreken met vrienden om samen te studeren enzovoort.

Studieruimte

Meer info

Jeugd - UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
e-mail
jeugd@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur en 14 tot 17 uur

Jeugd - UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
e-mail
jeugd@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 17 tot 19 uur