Gemeenteraad

Gemeenteraad Hamont-Achel

Van onder naar boven, van links naar rechts: Guy Joosten; Tom Cox, Ilse Jaspers, Joren Mertens, Rudi Boonen, Ria Nijs, Serge Vander Linden, Marnix Goethals, Vital Davids, Theo Schuurmans, Mieke Van Hout, Toon Duisters, Tom Thijs. 
Niet aanwezig bij de foto-opname: Rik Rijcken, Jef Plas, Roger Mertens, Bèr van de Schans, Emiel Sools, Jacky Umans, Koen Boonen, Marie-José Cuyvers, Kris Slenders, Tine Daemen, Theo Renckens. 

De gemeenteraad bestuurt samen met het college van burgemeester en schepenen de gemeente. Onze raad bestaat uit 23 raadsleden die om de zes jaar door de bevolking worden verkozen. De raad vergadert minstens 10 maal per jaar, gewoonlijk op de vierde donderdag van de maand. Iedereen is welkom om de vergadering bij te wonen. De agenda van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn kan je steeds raadplegen via ‘Agenda en notulen’. Ook kan je hier na iedere gemeenteraad de verslagen van de zittingen terugvinden.

De eerstvolgende gemeenteraad gaat door op donderdag 23 mei 2024 in de raadzaal op het stadhuis. Om 20.00 uur start de raad voor maatschappelijk welzijn met daarop volgend de gemeenteraad.

Volg hier de live audiostream van de gemeenteraad

Volg hier de live audiostream van de raad voor maatschappelijk welzijn.