Meldingen en klachten

Als stadsbestuur streven we er steeds voor dat we je een vlotte en goede dienstverlening kunnen garanderen. Desondanks kunnen we niet uitsluiten dat er ooit iets mis loopt. Ondervind jij problemen? Dan kan je hiervoor een melding of een klacht indienen. Voor meldingen inzake verkeer kan je een verkeersmelding doen. 

Melding

Wil je een probleem of defect melden? Dan kan je een melding indienen. Een melding is een eerste vraag tot dienstverlening bij defecten of problemen, bijvoorbeeld een kapot wegdek, zwerfvuil, zwerfkatten... Een defecte straatlamp meld je best rechtstreeks bij netbeheerder Fluvius.

Klacht

Ben je niet tevreden over onze dienstverlening, de wijze waarop je bent behandeld of de termijn waarbinnen iets werd afgeleverd? Of werd een bepaalde dienst niet uitgevoerd? Dan kan je via deze pagina je klacht doorgeven via ons online klachtenformulier.

Meldingen inzake verkeer

Het stadsbestuur startte in het najaar van 2020 met een concreet actieplan om Hamont-Achel verkeersveiliger te maken. Denk maar aan een snelheidsplan, een zo veilig mogelijke schoolomgeving, gerichte proefopstellingen - zoals tractorsluizen - en blijvende aandacht voor de zwakke weggebruiker. Hierbij hecht het bestuur veel waarde aan de mening van haar inwoners. Wil jij een melding doen inzake het verkeer? Dan doe je dat via een verkeersmelding

Meer info

Onthaal - Stadhuis

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 00
e-mail
onthaal@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 15.30 tot 18.30 uur

Heb je nood aan informatie? Onze medewerkers van de dienst onthaal helpen je graag verder.

Maak jouw afspraak online of neem telefonisch contact op via 011 51 05 00.