Ondersteuning reünies van leeftijdsgenoten

In Hamont-Achel leeft er een sterke traditie om op regelmatige basis leeftijdsgenoten van weleer samen te brengen tijdens een gezellige reünie. Deze traditie, met een nauwe verbondenheid met onze stad, mag reeds jarenlang rekenen op ondersteuning van het stadsbestuur. Dit kan aan de hand van een financiële tussenkomst van maximum € 180 of door middel van een ontvangst op het stadhuis. Het college van burgemeester en schepenen engageert zich om met een delegatie aanwezig te zijn tijdens de receptie en voorziet een klein presentje voor iedere aanwezige leeftijdsgenoot.

Voor wie

Tijdens een reünie is het altijd fijn om herinneringen op te halen en verhalen te delen met leeftijdsgenoten die je al jaren niet meer hebt gezien. Iedereen heeft zo zijn eigen levensverhaal. Geboren en getogen in Hamont-Achel of uitgeweken om andere horizonten te verkennen...

Organiseer jij een reünie voor 40-, 50-, 60-, 65-, 70-, 75-jarigen of zelfs 80-, 85- of 90-jarigen die opgroeiden in Hamont-Achel? Dan kan je hiervoor ondersteuning aanvragen. 

Hoe aanvragen

Een aanvraag voor ondersteuning van jouw reünie dien je minstens twee maanden op voorhand in. Dit kan via dit e-formulier, maar ook via e-mail of de post. Je aanvraag dient de volgende gegevens te bevatten:

  • Naam werkgroep
  • Contactpersoon en -gegevens
  • Feestlocatie
  • Keuze van ondersteuning (ontvangst ten stadhuize OF financiële tussenkomst)

E-loket

Meer info

Onthaal - Stadhuis

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 00
e-mail
onthaal@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 15.30 tot 18.30 uur

Heb je nood aan informatie? Onze medewerkers van de dienst onthaal helpen je graag verder.

Maak jouw afspraak online of neem telefonisch contact op via 011 51 05 00.