naar inhoud

Eerste avondeditie van Buurteluur

30 oktober ’19 (wo)

Mensen samenbrengen om vooral gezellig, maar ook gezond en goedkoop te eten. Dat is Buurteluur, het buurtrestaurant van Hamont-Achel. Op woensdag 20 november vindt de eerste avondeditie plaats vanaf 17.30 uur in de parochiezaal Hamont-Lo. Kaarten kun je tot en met vrijdag 15 november kopen bij het stadhuis, parochiezaal Hamont-Lo, dienstencentrum de Kring, OCMW, woonzorgcentrum Beverdijk en de balies van het Uitpunt in Hamont en Achel.

Voorgaande edities van Buurteluur vonden steevast plaats op donderdagmiddag. Veel werkende mensen en schoolgaande jongeren konden daardoor niet komen. Hier brengen we verandering in door een speciale avondeditie te organiseren. Om 17.30 uur start de avond met kinderanimatie door Scouts en Gidsen Hamont. Vanaf 18 uur schuiven we de voetjes onder tafel. Op het menu staat tomatenroomsoep met bieslook. Vervolgens kunnen volwassenen genieten van rijst met wokgroenten en gemarineerde kip. Kinderen smullen van een kipfilet met appelmoes en puree. Als dessert voorzien we vanillepudding.

Deze avondeditie wordt georganiseerd in het kader van ‘Iedereen aan tafel’. De Biehal wil aan de hand van vier doelstellingen de buurrestaurants in Hamont-Achel, Pelt en Hechtel-Eksel uitbreiden. De mobiliteit naar buurrestaurants verbeteren, samenwerkingen opstarten, meer gezinnen en kansengroepen bereiken en verbeterde communicatie via de website www.buurtresto.be.

Wil jij ook gezellig samen eten met andere mensen? Koop dan snel jouw kaarten want de plaatsen zijn beperkt. Meer informatie over het buurtrestaurant vind je op www.hamont-achel.be/buurteluur.

Nieuwsoverzicht
Avondeditie Buurteluur

Openingsuren & contact

Ouderen en thuiszorg (OCMW)

adres
Michielsplein 13930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 01
Fax fax
011 80 55 59
e-mail
info@ocmwhamontachel.be

Deze dienst werkt enkel op afspraak.