Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Speel mee met De Schrijfwijzen

16 oktober ’19 (wo)

Hoe het Groot Dictee werd heruitgevonden

Op vrijdagavond 6 december verwelkomen we je graag vanaf 20.00 uur in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis en kan vanaf 5 oktober.

Het Groot Dictee Heruitgevonden wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20.00 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen. De Hamont-Achelse winnaar van het Groot Dictee Heruitgevonden gaat naar huis met toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het bovendien tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De eindwinnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen. 

Ga jij de uitdaging aan? Inschrijven kan vanaf 5 oktober aan de balies van UiTpunt Hamont en UiTpunt Achel of via bibliotheek@hamont-achel.be. Om 20.00 uur stipt kruipen taalliefhebbers in heel Vlaanderen in de pen. Be there!

Nieuwsoverzicht
De Schrijfwijzen

Openingsuren & contact

Cultuur - UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
e-mail
cultuur@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 10 tot 12 uur

Cultuur - UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
e-mail
cultuur@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 10 tot 12 uur

Lees meer artikels over