Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Speelplezier tijdens Dag van de Kleine Hamont-Achelaar

07 oktober ’19 (ma)

2018 gold als een echte babyboom in Hamont-Achel. Onze stad werd maar liefst 133 baby’s rijker. Een reden om te feesten. Daarom kregen alle fiere ouders een uitnodiging om op zondag 6 oktober naar het Huis van het Kind te komen. Voorzien van een hapje en een drankje konden de ouders gezellig een babbeltje slaan en ervaringen uitwisselen terwijl de kinderen fijn samen speelden.

In samenwerking met de gezinsbond van Hamont en van Achel organiseerde het Huis van het Kind de Dag van de Kleine Hamont-Achelaar. Deze dag stond volledig in het teken van onze jongste inwoners. De ouders schreven er een persoonlijke wens neer die wordt opgeborgen in de Toekomstboom. Over tien jaar worden de kinderen opnieuw uitgenodigd en kunnen ze de wens die hun ouders gisteren voor hen deden inkijken.

Tijdens de Dag van de Kleine Hamont-Achelaar worden steevast de baby’tjes die in het jaar voordien geboren werden in de kijker gezet. Maar ook de ouders, broertjes en zusjes genoten ervan, dat bleek uit de vele lachende gezichten. Een gezellige bijeenkomst in een leuke omgeving waar kinderen naar hartenlust konden spelen. De ideale tijdsinvulling voor een zondag.

Nieuwsoverzicht
Veel speelplezier tijdens de Dag van de Kleine Hamont-Achelaar

Openingsuren & contact

Huis van het Kind

adres
Kloosterstraat 153930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 60
e-mail
huisvanhetkind@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur en 13.30 tot 16.30 uur

Lees meer artikels over