Koop lokaal tijdens de maand van de markt en win!

26 maart ’24 (di)

April is Maand van de Markt. Hét moment dus om de Hamont-Achelse markten in de kijker te zetten en het lokaal kopen te ondersteunen. In Hamont-Achel kan je elke dinsdag gezellig markten, in de voormiddag op het Michielsplein in Achel en in de namiddag op het marktplein in Hamont. En tijdens de maand van de markt win je er mogelijk ook nog een mooie prijs mee!

Een markt is een plaats waar mensen samenkomen. Het heeft een sociale functie, maar is ook economisch erg belangrijk. Daarom organiseren de vijf Vlaamse provincies in samenwerking met de Vlaamse Federatie Ambulante Handel de Maand van de Markt. Deze campagne heeft als doel de ambulante handel te versterken.  


Mooie prijzen te winnen

Tijdens de Maand van de Markt worden de marktkramers en de marktbeleving extra onder de aandacht gebracht. Door er een winactie aan te koppelen, worden burgers aangemoedigd om lokale producten te kopen. Elke marktbezoeker krijgt gedurende de hele maand april bij elke marktaankoop een wedstrijdformulier. Hiermee kan je deelnemen aan een wedstrijd waarbij er mooie, lokale prijzen te winnen zijn.  Kom jij in april gezellig markten? Hoe meer je koopt, hoe meer kans je maakt op leuke prijzen!  


Op de markt staan in Hamont-Achel?
 

Wil jij graag standhouder zijn op de wekelijkse markt in Achel en/of Hamont? Stuur dan een e-mail naar marktenkermis@hamont-achel.be en onze marktleiders nemen contact met jou op. 

Nieuwsoverzicht