Kompas

In het voorjaar ontvangen alle kinderen van 3 tot en met 18 jaar een Kompas in de brievenbus. In dit handige boekje zitten 15 waardebonnen die elk 1 euro waard zijn. Deze 15 euro kan gespendeerd worden aan een hele resem toffe activiteiten.  De bonnenboekjes die verdeeld werden in 2023 zijn geldig tot 30 september 2024. De bonnenboekjes die verdeeld worden in 2024 zijn geldig tot 30 september 2025. De boekjes worden op naam verstuurd.

Voor wie

Alle kinderen en jongeren van 3 tot en met 18 jaar, woonachtig in Hamont-Achel.

Voorwaarden

De Kompassen kunnen gebruikt worden voor:

  • alle activiteiten die ingericht worden door UiTpunt Hamont-Achel (jeugd, sport, cultuur, bibliotheek);
  • filmvoorstellingen in het kader van Cinemaatjes;
  • lidgeld van alle Hamont-Achelse jeugd-, sport- en cultuurverenigingen;
  • deelname aan activiteiten van de Hamont-Achelse speelpleinwerkingen;
  • lidgeld van verenigingen gelegen buiten Hamont-Achel, indien de vrijetijdsbesteding in kwestie niet in Hamont-Achel aangeboden wordt;
  • lidgeld Noord-Limburgse kunstacademie.

Je bent vrij om het Kompas te gebruiken zoals je zelf wilt.  Spendeer je graag 5 bonnen aan lidgeld van een bepaalde vereniging, 5 bonnen aan een voorstelling van Cinemaatjes en nog eens 5 bonnen aan een activiteit van de speelpleinwerking?  Dat kan perfect!  Let wel op: de waardebonnen uit het Kompas kunnen niet omgeruild worden voor geld.  Je kan er ook geen consumpties mee kopen en indien je met dit bonnenboekje betaalt, heb je geen recht op wisselgeld of een tegoed waardebon.

Uitzonderingen

Het Kompas kan ook bij verenigingen buiten Hamont-Achel ingewisseld worden, maar enkel indien deze werking niet door een Hamont-Achelse vereniging aangeboden wordt. Je kan bijvoorbeeld het Kompas gebruiken bij de kanoclub in Pelt omdat deze sporttak in Hamont-Achel niet aangeboden wordt.

Indien je je Kompas wil inwisselen bij een vereniging buiten Hamont-Achel, neem je best even contact op met het UiTpunt.

Meer info

Heb je een vraag over het gebruik van het Kompas?  Neem dan gerust contact op met het UiTpunt Hamont of Achel.  Onze medewerkers helpen je graag verder.

Meer info

Jeugd - UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
e-mail
jeugd@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

Jeugd - UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
e-mail
jeugd@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 10 tot 12 uur