Nieuwe openingsuren 2019

Sinds 1 januari 2019 is de integratie tussen de stadsdiensten en het OCMW een feit. Zowel voor als achter de schermen is er het één en ander veranderd. Om vanop de verschillende locaties een nog betere dienstverlening te kunnen garanderen, smolten de onthaalteams van beide besturen samen. Daarnaast zullen ook de openingsuren van verschillende diensten - waaronder ook het onthaal - gewijzigd. Je kan deze hier raadplegen.


Om een duidelijk overzicht te kunnen bieden van waar en wanneer je terecht kan, zijn de openingsuren van de verschillende diensten op elkaar afgestemd. Ook het werken op afspraak is hierbij uitgebreid. Op deze manier kom je als burger onmiddellijk in contact met de specialist ter zake. Een bijkomend voordeel is dat je zo wachtrijen kan vermijden en dat de betrokken expert voldoende tijd voor jou kan vrijmaken. Bovendien wordt je privacy gegarandeerd omdat er geen wachtenden in dezelfde ruimte staan.


Niet enkel duidelijkere openingsuren en werken op afspraak garanderen een optimale dienstverlening. Ook de verdere digitalisering speelt hierin een belangrijke rol. Zo wordt er achter de schermen bekeken hoe het e-loket verder kan worden uitgebreid zodat we jou ook vanop afstand nog beter kunnen helpen.