Ontdek ons sport- en spelaanbod voor de paasvakantie

13 februari ’20 (do)

De paasvakantie staat weer voor de deur. Ook dit jaar hoef je je in Hamont-Achel niet te vervelen! Samen met een aantal externe partners werkten de verschillende stadsdiensten opnieuw een gevarieerd vakantieaanbod uit. Met zowel sport, spel, creatie als cultuur is er voor iedereen wat wils. Anders dan andere jaren starten de inschrijvingen dit keer ’s avonds. Zo kan je je kind(eren) inschrijven op donderdag 5 maart 2020 vanaf 19.00 uur. Dit kan online of aan de balie van het UiTpunt Hamont (tot 20.00 uur). Zo krijgt iedereen de kans om op tijd in te schrijven.

Ook dit jaar voorzien we in ons vakantieaanbod zowel vaste waarden als enkele nieuwe activiteiten. Dit jaar zitten bijvoorbeeld Start to Swim, het Kleuterkamp (met een nieuw thema!) en de Noord-Limburgse Sportkicks weer in het programma. Pony Fun heet dit jaar ‘Spoor je paard?!’ en steekt in een nieuw jasje. En onze kookworkshop wordt dit jaar een heus Foodtruckfestival. Ook de Cinemaatjes zijn er weer! Dit keer nemen we je mee naar ‘Frozen 2’, waar Elsa, Anna, Kristoff en Olaf in de dichte wouden rondom Arendelle een eeuwenoud mysterie moeten oplossen om hun koninkrijk te redden!

Nieuw in ons aanbod

In 2020 doen ook heel wat nieuwe activiteiten hun intrede in het programma. In Star For A Day staat jouw oogappel één dag in de schijnwerpers. De kinderen worden omgetoverd tot echte sterren door een professionele schoonheidsspecialiste en beleven een heuse fotoshoot samen met hun vrienden. Verder krijgen ze tips & tricks over hoe ze ook thuis aan de slag kunnen gaan met haar, make-up en nagellak. Voor Star For A Day moeten de kinderen 7 jaar of ouder zijn.

Is avontuur meer hun ding? Schrijf ze dan in voor Clip ’n Climb! Tijdens deze activiteit bedwingen de deelnemers de klimmuur als een ervaren luchtacrobaat, maar wagen ze zich ook aan unieke klimuitdagingen. Echte durvers leven zich tijdens de middagpauze uit op de Avonturenberg. Deze superleuke activiteit is laagdrempelig en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder.

Digitaal inschrijven

Ook dit jaar werken we met digitale inschrijvingen, dit om wachtrijen te voorkomen. Via https://reservaties.hamont-achel.be registreer je als ouder eenmalig al je gezinsleden. Dat kan je op voorhand doen. De inschrijvingen starten op donderdag 5 maart 2020 om 19.00 uur, zowel online als aan de balie van het UiTpunt Hamont (tot 20.00 uur). Sommige activiteiten zijn snel volzet. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Tickets voor ‘Frozen 2’ van Cinemaatjes kan je niet vooraf reserveren, maar reken je af aan de kassa. Inschrijven voor activiteiten van externe organisaties – zoals de tenniskampen, voetbalkamp KidsSport en het volleybalkamp – doe je bij deze organisaties zelf.

Combineren met kinderopvang

Voor of na een aantal activiteiten is er kinderopvang voorzien. Je kroost wordt dan onder begeleiding naar de activiteit gebracht en nadien terug opgehaald. Schrijf je kind(eren) hiervoor in bij IBO De Pagadder met de vermelding ‘deelname’ en de activiteit. De activiteiten waarvoor dit kan, zijn het Kleuterkamp (IBO Hamont), Star For A Day (IBO Hamont), Jump XL Eersel (IBO Hamont en Achel), Foodtruckfestival (IBO Achel), Clip ’n Climb (IBO Hamont en Achel) en de Noord-Limburgse Sportkicks (IBO Hamont en Achel).

Voor een aantal kampen kan je in sommige gevallen een korting, sociaal tarief of een tegemoetkoming van je mutualiteit aanvragen. Voor onze eigen activiteiten kan je eveneens je Kompas inzetten.

Ons volledige vakantieaanbod voor Pasen en meer info vind je terug op www.hamont-achel.be/vakantieaanbod. Meer weten over de opvangmogelijkheden? Neem contact op met het Huis van het Kind via huisvanhetkind@hamont-achel.be of 011 51 05 60.

Nieuwsoverzicht
Vakantieaanbod Pasen

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten