Afhalen tegoed huisvuilzakken 2020

30 januari ’20 (do)

Vanaf maandag 10 februari kan je je tegoed aan huisvuilzakken 2020 afhalen. Dit kan bij verschillende lokale handelaars en aan het recyclagepark. Wie dat wenst, kan ook terecht bij het gemeenschapshuis en in het stadhuis. Geboorterollen en rollen om medische redenen zijn overigens uitsluitend op deze locaties verkrijgbaar. Opgelet, het afhalen van huisvuilzakken kan enkel op vertoon van je identiteitskaart.

De deelnemende lokale handelaars zijn:

  • Aveve Schuurmans, Bosstraat 96 te Hamont
  • Carrefour Market, Stationsstraat 34 te Hamont
  • Kluspunt, Stationsstraat 53 te Hamont
  • De Verfwinkel, Generaal Dempseylaan 40 te Achel
  • Tuincentrum Hendrikx, Thomas Watsonlaan 104 te Achel

Ieder gezin dat bij aanvang van 2020 gedomicilieerd was in Hamont-Achel ontvangt in de loop van het jaar een aanslagbiljet voor de inzameling en verwerking van afval. Met deze belasting rekent Limburg.net je haar basisdienstverlening en het quotum huisvuilzakken aan. De berekening van dit quotum gebeurt op basis van je gezinstoestand.

Bordeaux wordt grijs

Vanaf dit jaar introduceert Limburg.net een nieuwe huisvuilzak. Deze nieuwe zak heeft een grijze kleur en een wavetop-sluiting. De inhoud van de zakken blijft hetzelfde, maar ze worden anders gesloten. Heb jij nog een rol bordeaux zakken met oude sluiting liggen? Deze mag je blijven vullen en buiten zetten voor de ophaling. Gebruik wel eerst de bordeaux zakken op alvorens je aan de grijze begint.  

Meer weten? Neem dan hier een kijkje.

Nieuwsoverzicht
huisvuilzakken

Openingsuren & contact

Onthaal - stadhuis

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 00
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
stad@hamont-achel.be

Lees meer artikels over