Er hangt liefde in de lucht: doe mee met de Valentijnsactie!

24 januari ’20 (vr)

Op 14 februari vieren we Valentijn, de dag van de liefde. Traditiegetrouw organiseert de stad Hamont-Achel dan haar Valentijnsactie. Vind jij chocoladepralines, een boeket bloemen of een diner bij kaarslicht te cliché? Verras je geliefde, je (groot)ouders, je kind(eren) of een vriend(in) dan op een originele manier met een lief berichtje op de digitale infoborden in onze stad.

Hamont-Achel telt zeven digitale infoborden. Hierop publiceert het stadsbestuur dagelijks praktische info voor de bevolking, maar ook verenigingen krijgen langs deze weg de mogelijkheid om hun publiek toegankelijke activiteiten kenbaar te maken. Op vrijdag 14 februari verschijnen er op deze infoborden per uitzondering een heel ander soort berichten. In het kader van Valentijn kan je dan namelijk lieve tekstjes insturen om je naaste(n) te verrassen of een hart onder de riem te steken. Heb jij je boodschap al klaar? Stuur deze dan uiterlijk maandag 10 februari in.

Win een verwenpakket! 

Stuur jij een liefdevolle boodschap in? Dan maak je kans op een verwenpakket helemaal in thema van Valentijn. Op 14 februari zal een onschuldige hand uit alle inzendingen een winnaar loten. De bekendmaking hiervan gebeurt op de Facebookpagina van de stad Hamont-Achel.  

Nieuwsoverzicht