naar inhoud

Onze veldbloemenactie was dit jaar weer een schot in de roos!

02 oktober ’19 (wo)
Ook dit voorjaar kon je naar jaarlijkse gewoonte een gratis zakje veldbloemenzaad van 100 gram komen ophalen in het stadhuis of gemeenschapshuis. Nieuw dit jaar was de fotowedstrijd. De opdracht was eenvoudig: maak een mooie foto van het resultaat van je harde werk, dus de veldbloemen in je tuin. Hiermee kon je je bloeiende Brandenburgermengsel extra in de kijker zetten én ook nog eens een tuinpakket ter waarde van 50 euro winnen! En het milieu vaart er wel bij: veldbloemen hebben geen pesticide nodig en trekken bijen en andere insecten aan die zorgen voor ons voedsel en ecosysteem.
 
Hamont-Achelaar André Didden won dit jaar onze fotowedstrijd van mooiste bloemenveld. Hij zaaide zijn stukje tuin in met ons gratis veldbloemenzaad. Resultaat: een tuin vol geuren, kleuren en leven! En een handig tuinpakket ter waarde van 50 euro, dat hij officieel uit handen van het voltallige schepencollege ontving.
 
We wensen André alvast een dikke proficiat met zijn prachtige tuin. Nog veel plezier met het tuinpakket!
 
Wil je volgend jaar ook kans maken op een mooie prijs? Of heb je nog een kaal stukje in je tuin? Blijf dan onze Facebookpagina en website volgen voor meer nieuws over deze actie in 2020!
Nieuwsoverzicht
Veldbloemenactie_2019

Openingsuren & contact

Duurzaamheid

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 22
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
duurzaamheid@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

De dienst stadsontwikkeling werkt ook op afspraak.

Lees meer artikels over