Steven Van Herreweghe: De Droom van Philo

26 september ’19 (do)

Wie Steven Van Herreweghe zegt, zegt televisie. Al van kindsbeen af ontwikkelde hij een enorme fascinatie voor het medium televisie. Uren versleet hij op de zetel, programma’s verslond hij alsof het een lieve lust was. Maar hoe ontstond televisie?  En vooral, wat bracht tv teweeg? Eeuwige roem voor sommige, schaamte voor anderen. In de theatershow ‘De Droom van Philo’ brengt Steven het bewogen verhaal van televisie op vrijdag 11 oktober om 20.30 uur in Cinema Walburg.

Het was voor familie en vrienden geen verrassing dat Steven Van Herreweghe een carrière begon bij Ketnet. Niks kon hem meer fascineren dan de beeldbuis in de woonkamer. Als toenmalige wrapper begon Steven een bloeiende carrière in de televisiewereld. ‘Pappenheimers’, ‘De Jaren Stillekes’ of ‘Van Algemeen Nut’ zijn maar enkele programma’s waar Steven aan meewerkte. Na al die jaren combineert de Aalstenaar nu zijn liefde voor tv met een andere passie: theater.  

‘De Droom van Philo’ zal je niet ontgoochelen. In Stevens geheel eigen stijl: vlot, humoristisch en bij momenten pakkend word je helemaal meegezogen in het verhaal. Een aanrader voor iedereen met een voorliefde voor televisie, theater of allebei.

Nieuwsoverzicht
Steven Van Herreweghe: De Droom van Philo

Openingsuren & contact

Cultuur - UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
cultuur@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

Cultuur - UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
cultuur@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over