naar inhoud

Gezocht: gemachtigde opzichters!

23 september ’19 (ma)

Draag jij graag bij aan de veiligheid van onze schoolgaande kinderen? Heb je een uurtje tijd om voor of na schooltijd mee helpen om onze kinderen veilig te laten oversteken? Dan ben jij de gemachtigde opzichter die we zoeken!

Sinds september is het schooljaar weer volop aan de gang. Dagelijks pendelen heel wat leerlingen en kleuters naar school, vaak met de fiets of te voet. Hierbij steken ze regelmatig gevaarlijke kruispunten over om veilig in de les te geraken. Gelukkig kunnen ze hierbij rekenen op de hulp van gemachtigde opzichters. Dat zijn vrijwilligers die niet alleen fietsers en voetgangers helpen oversteken, maar ook andere weggebruikers alert houden. Zo vervullen ze een belangrijke taak; ze dragen bij aan een actief verkeersveiligheidsbeleid en verhogen het gevoel van veiligheid aan de schoolpoort.

Voel je je geroepen om je steentje bij te dragen als gemachtigd opzichter? Heb je voor of na schooltijd wat tijd en zin om een handje toe te steken? Stuur dan een mailtje naar Annick Kauffmann van Stad Hamont-Achel via akauffmann@hamont-achel.be! Uiteraard voorzien we de nodige gratis (!) opleiding en het materiaal voor een vliegende start!

We rekenen op jou!

Nieuwsoverzicht