Literair ontbijt met dichteres Esohe Weyden

18 september ’19 (wo)

Het literair ontbijt is met stip de smakelijkste activiteit van de bibliotheek. Dit jaar te gast: opkomend, jong dichterstalent dat een frisse wind zal doen waaien tussen de boeken van de bib van Achel.

Esohe Weyden (1999) is een dichteres en presentatrice uit Antwerpen die altijd alles onder controle heeft behalve het vloeien van woorden uit haar mond. Ze is al enkele jaren zoveel mogelijk mensen aan het bekogelen met woorden vanop elk beschikbaar podium en vindt geen rust tot ze iedereen heeft geraakt. Zonder een blad voor de mond te nemen, dicht Esohe op ritmische wijze over schreeuwende emoties, bagages als voedingsbodem en haar vitale visie op de wereld. Ze wijst met haar pen naar het verleden en het heden, in de hoop ieder oor te inspireren. Naast haar deelname aan wedstrijden, dichtte ze reeds vol passie op o.a. Pukkelpop, de Gentse Feesten,  het Debutantenbal, en nog vele andere podia.

Op zondag 13 oktober om 10 uur is Esohe te gast in de bibliotheek van Achel. Laat je verrassen door haar ontwapenende woorden, een lekker ontbijt en leuk gezelschap. Broodjes en slampoëzie zullen smaken naar méér.

Het literair ontbijt is gratis. Inschrijven kan aan de balie van de bibliotheek van Hamont en Achel of via bibliotheek@hamont-achel.be tot en met 5 oktober. Wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij!

Nieuwsoverzicht
Esohe Weyden

Openingsuren & contact

Bibliotheek Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
bibliotheek@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

Bibliotheek Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
bibliotheek@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over