naar inhoud

Een welgemeende 'gracias' aan Hamont-Achelse vrijwilligers

17 september ’19 (di)

Op zaterdag 14 september beloonde Stad Hamont-Achel haar toegewijde vrijwilligers met een groot feest.  Ongeveer 400 vrijwilligers genoten er van een Spaanse fiesta met drankjes en paëlla. Vanaf 18.30 uur ontving het college van burgemeester en schepenen hun gasten in cultuurcentrum De Posthoorn. 

Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze gemeenschap. Ze geven het beste van zichzelf voor ‘hun’ vereniging of goede doel. Ook in Hamont-Achel kunnen we niet zonder vrijwilligers. Tijd om hen op een gepaste manier te bedanken tijdens de Dag van de Vrijwilliger! Ook burgemeester Rik Rijcken is overtuigd: “In onze stad zetten zeer veel mensen zich belangeloos in. Enkele voorbeelden zijn jeugdtrainers, gemachtigde toezichters, Rode Kruis-vrijwilligers, leiders van de Hamont-Achelse jeugdbeweging… Zonder vrijwilligers zou onze samenleving een pak minder kleurrijk zijn.”

Daarom zette het stadsbestuur afgelopen zaterdag haar vrijwilligers in de spotlight op een avond speciaal voor hen. De genodigden konden genieten van een hapje en drankje in Spaanse stijl. Cava, paëlla en fiesta, olé!

Ook de rest van het jaar zijn we natuurlijk trots op onze vrijwilligers. Dus: een dikke 'gracias' aan iedereen die zich vol overgave inzet als vrijwilliger!

Nieuwsoverzicht
FeestvandeVrijwilliger

Openingsuren & contact

Cultuur - UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
cultuur@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Cultuur - UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
cultuur@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over