Uitgebreid sportaanbod voor jong en oud

27 augustus ’19 (di)

Met september in het vooruitzicht loopt de zomervakantie stilaan op z’n einde. Niet enkel het nieuwe schooljaar vat terug aan, maar ook de verschillende verenigingen – zowel op het vlak van cultuur, jeugd als sport – komen na een welverdiende zomerstop terug tot leven. Ook het stadsbestuur presenteert naar goede gewoonte een uitgebreid sportaanbod waarbij zowel gedacht wordt aan kinderen als aan volwassenen en senioren en personen met een beperking.

 

In samenwerking met ABS Parallel en dienstencentrum De Kring wordt er opnieuw een gevarieerd sportaanbod aangeboden. Er staan weer een heleboel vertrouwde activiteiten op het programma, al doen ook enkele nieuwe zaken hun intrede. Zo kan jong Hamont-Achel naast multimove, kinderyoga, de speelkamer… dit jaar deelnemen ook aan een wintersportkamp waarbij ze leren schaatsen en skiën. Ook voor volwassenen, senioren en personen met een beperking belooft het een sportief najaar te worden met zumba, yoga, fitness, de Sporteldag, verschillende wandelingen, krulbollen…

 

Een overzicht van het volledige sportaanbod vind je hier terug. Je kan op deze webpagina ook terecht voor meer informatie betreffende de gratis proeflessen alsook de mogelijkheid om het kindersportaanbod te combineren met buitenschoolse kinderopvang.

Nieuwsoverzicht
kinderyoga

Openingsuren & contact

Sport - UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
sport@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur en 15.30 tot 19 uur

Sport - UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
sport@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten