naar inhoud

Wees actief, shop sportief

23 april ’19 (di)

Voor de derde keer op rij organiseert de stad in samenwerking met Unizo Hamont-Achel de actie ‘Wees actief, shop sportief’. Wie in mei te voet of met de fiets boodschappen doet, ontvangt bij de deelnemende handelaars en horecazaken een stempel op een spaarkaart. Met een volle kaart maak je kans op leuke prijzen, waaronder als hoofdprijs een koetstocht doorheen Hamont-Achel. Ook de gemeente Pelt doet dit jaar weer mee.

Wie bij de lokale handelaar shopt, ondersteunt de lokale economie. Wie zich daarnaast ook nog eens te voet of met de fiets verplaatst, draagt bij aan de leefbaarheid van Hamont-Achel. Op deze manier zet je namelijk mee in op een rustigere, veiligere en gezondere leefomgeving. Dat zijn dan ook exact de twee pijlers waar de actie ‘Wees actief, shop sportief’ om draait: lokale handel en welzijn.

‘Wees actief, shop sportief’ loopt van 1 tot en met 31 mei. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende handelaars, op het stadhuis, het gemeenschapshuis, in de bibliotheken en op het V.V.V.-kantoor. Is je kaart vol? Dan kan je deze deponeren in boxen voorzien op verschillende locaties in onze stad waaronder het stadhuis, de bibliotheken en het OCMW en enkele handelaars die meedoen met de actie. Een lijst van alle deelnemende handelaars en horecazaken in onze stad vind je hier.

Nieuwsoverzicht
logo 'Wees actief, shop sportief'

Openingsuren & contact

Duurzaamheid

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 22
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
duurzaamheid@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

De dienst stadsontwikkeling werkt ook op afspraak.