naar inhoud

Nieuwe microavonturengids in je brievenbus

11 maart ’19 (ma)

Vorig jaar viel bij iedere Hamont-Achelaar de eerste editie van de microavonturengids in de bus. Met de uitgave van de tweede editie van deze toeristische gids, houdt de stad Hamont-Achel de grensoverschrijdende samenwerking met de gemeenten Lommel, Pelt en Hechtel-Eksel en Bosland in stand. ‘150 Microavonturen’ omvat immers 150 leuke avonturen die je in deze vier gemeenten kan beleven.

 

“Deze microavonturengids doet je versteld staan van wat er allemaal dichtbij te doen en te beleven is”, vindt schepen van Toerisme Roger Mertens. “Bovendien is het niet enkel een handige gids voor toeristen. Ook onze eigen inwoners hebben er baat bij. Je krijgt namelijk een goed zicht op de verschillende toeristische activiteiten in onze stad en regio. Daarnaast staat beleving centraal in de microavonturengids, want toeristen hebben de dag van vandaag heel andere behoeften dan pakweg 20 jaar geleden.”

 

Deze maand worden de nieuwe microavonturengidsen in ons stadje verdeeld. Sommigen hebben mogelijk al eentje in de brievenbus gevonden, bij anderen zal het boekje de komende dagen geleverd worden. Moest je graag een nieuw exemplaar wensen, dan kan je deze afhalen in het V.V.V.-kantoor of aan de balie van het UiTpunt.

Nieuwsoverzicht
Microavonturengids

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over