naar inhoud

Gezocht: gedreven jobstudenten

19 februari ’19 (di)

De stad Hamont-Achel is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de paas- en zomervakantie graag de handen uit de mouwen steken. Zo worden er helpende handen gezocht bij de volgende diensten:

Paasvakantie:

  • IBO De Pagadder: 4 jobstudenten

Zomervakantie:

  • IBO De Pagadder: 16 jobstudenten
  • Groendienst: 14 jobstudenten
  • Schoonmaakdienst: 2 jobstudenten
  • Dienst Secretariaat & Onthaal: 1 jobstudent
  • Dienst Stadsontwikkeling: 1 jobstudent

 

Voorwaarden

Om je vacant te stellen voor bovenstaande vacatures, dien je minstens 16 jaar oud te zijn. Voor vakantiewerk bij IBO De Pagadder bedraagt de minimumleeftijd 18 jaar. Je moet hierbij ook over een diploma middelbaar onderwijs in een sociale richting beschikken of een pedagogisch diploma hebben.

Je kandidaatstellen voor een vakantiejob bij de stad kan enkel via het online e-formulier op www.hamont-achel.be/jobstudenten. Voor de paasvakantie is dit mogelijk tot en met dinsdag 12 maart, voor vakantiejobs tijdens de zomer kan je je inschrijven tot en met zondag 31 maart.

De tewerkstelling duurt ± 10 dagen per persoon. Je kan daarbij kiezen uit verschillende vastgelegde periodes, die je online terugvindt. Opgelet: onvolledige inschrijvingen worden niet aanvaard.

 

Selectieprocedure    

Het aantal jobstudenten dat zich kandidaat stelt voor bepaalde functies is soms groter dan de vraag. Bij het toekennen van de contracten hanteert het stadsbestuur daarom het principe van een loting. Wie nog geen vakantiewerk bij stad Hamont-Achel heeft gedaan, krijgt daarbij voorrang.

Nieuwsoverzicht
Jobstudenten

Openingsuren & contact

Personeelsdienst

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 06 20
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
personeelsdienst@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

Lees meer artikels over