Zet de vakantie in met de Zomer Kick-Off

10 juni ’24 (ma)

Het is inmiddels jaarlijkse traditie: de Zomer Kick-Off. Op vrijdag 28 juni, de laatste schooldag van het schooljaar, zwaaien we de schoolbanken uit en bergen we de boekentassen voor even op. Het stadsbestuur nodigt dan alle kinderen uit in het stadspark van Hamont om er met toeters en bellen samen de zomervakantie af te trappen.

Met de Zomer Kick-Off valt er vanaf 12.00 uur heel wat te beleven in speeltuin ’t Stadspark. Wie na school een hongertje heeft, kan er een lekker hapje eten, of je brengt gewoon je eigen picknick mee! Er  wordt er een blotevoetenpad aangelegd en voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er de obstakelrun. Zo lopen we samen een fantastische zomer tegemoet!

Met toeters en bellen

Tijdens de obstakelrun ligt de focus op plezier. Om alle deelnemers aan te moedigen, zijn er knutselactiviteiten voorzien voor het maken van de nodige toeters en bellen. Zin om fijn te knutselen, jezelf uit te dagen op het blotevoetenpad of de obstakelrun? Zak dan op 28 juni af naar het stadspark en zet de zomer in stijl in!

Nieuwsoverzicht