naar inhoud

Stedelijke bouwkavels in de Berkenstraat en Kolleberg te koop

15 november ’18 (do)

Voor wie graag wil wonen in ons stadje, heeft het stadsbestuur stedelijke bouwkavels in de aanbieding. Er werden voor de verkavelingen in de Berkenstraat, Kolleberg en Rangeerweg reeds verschillende inschrijvingsperiodes georganiseerd waarbij gewerkt werd met het toewijzingsreglement op basis van een puntensysteem. Voor de resterende kavels is de aanvraagprocedure nu versoepeld, wat betekent dat je voortaan een aanvraag kan indienen voor de gewenste grond zonder daarbij rekening te moeten houden met een inschrijvingsperiode.

 

“In de Berkenstraat en Kolleberg zijn er nog respectievelijk 15 en 2 gronden beschikbaar,” vertelt schepen van Wonen Ilse Jaspers. “Je kandidaatstellen hiervoor doe je door een aanvraagformulier – volledig ingevuld en voorzien van alle gevraagde bijlages – tegen ontvangstbewijs in te dienen op het stadhuis of deze aangetekend te verzenden aan het college van burgemeester en schepenen. Zijn er twee of meer kandidaturen met dezelfde indieningsdatum voor dezelfde kavel, dan gebeurt de toewijzing op basis van een puntensysteem. Dit systeem kent punten toe aan kandidaat-kopers die aan bepaalde criteria voldoen. Hoe meer punten men scoort, hoe eerder men aan de beurt komt om een stedelijke bouwkavel te kiezen.”

 

Meer weten over de beschikbare bouwkavels, de verkoopsvoorwaarden en het toewijzingsreglement? Neem dan een kijkje op deze website. Je kan hier ook het aanvraagformulier downloaden.

 

Nieuwsoverzicht
Wonen in Hamont-Achel

Openingsuren & contact

Stadsontwikkeling

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 20
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
stadsontwikkeling@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

De dienst stadsontwikkeling werkt ook op afspraak.