naar inhoud

Minimusical 'De Kleine Prins'

11 oktober ’18 (do)

Het boek ‘De Kleine Prins’ van Antoine de Saint-Exupéry viert dit jaar zijn 75ste verjaardag. Een bijzondere gebeurtenis die de bibliotheek van Hamont-Achel niet zomaar voorbij kan laten gaan. Daarom wordt op 24 oktober om 14.00 uur het podium van Cinema Walburg ingeschakeld voor een minimusical van het Nederlandse Theater Van Santen, waarin het verhaal van de prins op een eigentijdse en originele manier gebracht wordt.

 

De prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes. Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet, tot hij op een keer op reis vertrekt om de rest van het heelal te ontdekken. Onderweg komt hij heel wat bijzondere figuren tegen, zoals een koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Uiteindelijk belandt hij op planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland.

 

Theater Van Santen brengt een mooie voorstelling met livemuziek, dans en zang, waarin de prins en alle andere figuren tot leven komen. De minimusical bezit alle kwaliteiten om kinderen, maar ook volwassenen, helemaal mee te nemen in het fantasierijke verhaal van De Kleine Prins. Boeiend voor jong én oud, voor iedereen die het boek kent of net niet kent.

 

Tickets voor deze voorstelling zijn hier verkrijgbaar of via het UiTpunt in Hamont en in Achel. ABO: €4, VKK: €5, Kassa: €6.

Nieuwsoverzicht
De Kleine Prins

Openingsuren & contact

Bibliotheek Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
bibliotheek@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur en 15.30 tot 19 uur

Bibliotheek Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
bibliotheek@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over