Repair Café: geef je spullen een tweede leven

16 maart ’23 (do)

Heb jij een defect apparaat, beschadigde kledij of kan je fiets wel een opknapbeurt gebruiken? Kom dan op vrijdag 24 maart naar het Repair Café. Deskundigen staan voor je klaar om je defecte apparaten nieuw leven in te blazen, je kleding of juwelen op te frissen of je fiets klaar te stomen voor het volgende seizoen.

Het Repair Café vindt plaats op vrijdag 24 maart van 18.00 tot 21.00 uur in het Michielshof, Achel. Het herstellen van jouw elektrische apparaten, kledij, parelkransen, tuingereedschap, fiets… is volledig gratis. Enkel als er extra onderdelen nodig zijn, moet je deze betalen.

Weggeefwinkel

Tijdens het Repair Cafe wordt er in samenwerking met de Weggeefwinkel een weggeefhoek ingericht. Hier kan je speelgoed, kledij, servies, keukengerei en andere zaken die je niet meer gebruikt overhandigen. Zo krijgen je spullen een tweede leven en kunnen ze door anderen opnieuw gebruikt worden. Ook de zadenbib en fietsbieb sluiten aan. Kom jij ook een kijkje nemen?

Het Repair Café wordt georganiseerd door stad Hamont-Achel in samenwerking met de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking.

Nieuwsoverzicht