Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuw: een gids voor verenigingen en inwoners

02 februari ’23 (do)

Er zijn in Hamont-Achel heel wat verenigingen actief. Om deze verenigingen te helpen met hun zichtbaarheid en naamsbekendheid alsook het aantrekken van nieuwe leden én om burgers een handig overzicht van alle Hamont-Achelse verenigingen aan te bieden, lanceert de stad Hamont-Achel een online verenigingengids. Benieuwd naar de verenigingengids? Neem een kijkje op verenigingengids.hamont-achel.be.    

Voor verenigingen

Bij het reilen en zeilen van een vereniging komt heel wat kijken. De stad Hamont-Achel ondersteunt graag waar mogelijk. Door te helpen bij de organisatie van activiteiten, maar ook met het ter beschikking stellen van publieke ruimtes en zalen of materialen.

Met de verenigingengids stelt het stadsbestuur een platform ter beschikking met allerlei nuttige informatie. Denk maar aan info over subsidies, zaalreservaties… Maar verenigingen kunnen de gids ook gebruiken om hun eigen activiteiten bekend te maken, activiteiten te promoten en leden te werven.

Voor inwoners

Voor de inwoners van Hamont-Achel en omstreken biedt de verenigingengids een handig overzicht. Ben je op zoek naar een leuke hobby en wil jij je aansluiten bij een bepaalde vereniging? Op de verenigingengids staan alle verenigingen van Hamont-Achel per thema – sport, cultuur, jeugd… - gebundeld. Heeft een vereniging je interesse opgewekt? Via de gegevens op hun pagina neem je eenvoudig contact met hen op.

Staat jouw vereniging niet in de verenigingengids?

Dan kan je deze eenvoudig registreren via ‘Registreer je vereniging’. Je aanvraag wordt nagekeken door de administratie. Na goedkeuring ontvang je een link waarmee je de gegevens van je vereniging kan aanvullen en kan je de webpagina naar wens verder aanvullen. Tip: voeg zeker je sociale media en eigen website toe aan je pagina.

Nieuwsoverzicht
Verenigingengids Hamont-Achel

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur en 15.30 tot 19 uur

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten