Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuw plekje voor de beweegbank: kom hem uittesten aan De Kempkens

03 november ’22 (do)

Sinds de plaatsing van de beweegbank in mei 2022 krijgt iedereen in Hamont-Achel de kans om in openlucht te bewegen, aan z’n conditie te werken, even uit te rusten of gezellig te buurten met elkaar. De bank werd destijds geplaatst in Achel-statie, maar om iedereen de kans te geven om de bank uit te testen, maakt hij een doorreis door Hamont-Achel. Afgelopen week kreeg hij een plekje aan De Kempkens in Hamont. Kom jij ‘m ook eens uitproberen?

De beweegbank is uitgerust met diverse fitnessfuncties waarmee je jouw hele lichaam kan doen bewegen. Een stevige work-out of liever wat rustiger aan? Op de beweegbank bepaal je zelf hoe intensief je sport.

Twee gratis initiatiemomenten

Wil jij de beweegbank graag eens uittesten, maar weet je niet zo goed wat je er allemaal mee kan? Kom dan zeker een kijkje nemen op een van de twee gratis initiatiemomenten gegeven door beweegcoach Istvan:

  • vrijdag 18 november om 10.30 uur;
  • maandag 21 november om 19.00 uur.

En? Wat vind je ervan?

Testte jij de beweegbank al eens? Of ga je binnenkort eens langs? Laat ons weten wat je ervan vond via www.hamont-achel.be/feedback-beweegbank of scan de QR-code die bevestigd werd aan de beweegbank.

Nieuwsoverzicht