Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Repair Café: geef je spullen een tweede leven

11 oktober ’22 (di)

Heb jij een apparaat dat defect is? Beschadigde kledij? Of kan je fiets wel een opknapbeurt gebruiken? Kom dan op vrijdag 28 oktober naar het Repair Café. Deskundigen staan voor je klaar om je defecte apparaten nieuw leven in te blazen, je kleding of juwelen of te frissen of je fiets klaar te stomen voor het volgende seizoen. 

Het Repair Café vindt plaats op vrijdag 28 oktober van 18.00 tot 21.00 uur in het Michielshof. Het herstellen van jouw elektrische apparaten, kledij, parelkransen, fiets, tuingereedschap… is volledig gratis. Enkel als je extra onderdelen nodig hebt, moet je deze betalen.

Weggeefwinkel

Tijdens het Repair Cafe wordt er in samenwerking met de Weggeefwinkel een weggeefhoek ingericht. Hier kan je speelgoed, kledij, servies, keukengerei en andere zaken die je niet meer gebruikt overhandigen. Zo krijgen je spullen een tweede leven en kunnen ze door anderen opnieuw gebruikt worden.

Ook de zadenbib en fietsbieb sluiten aan. Kom jij ook een kijkje nemen?

Het Repair Café wordt georganiseerd door stad Hamont-Achel in samenwerking met de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking.

Nieuwsoverzicht