naar inhoud

Jaarlijkse houtverkoop op zaterdag 27 oktober

26 september ’18 (wo)

Tijdens de houtverkoop voor particulieren gaan er dit jaar 28 loten hout onder de hamer. In totaal worden er 4.072 bomen geveild, goed voor 373 kubieke meter. Het gaat om diverse maten en soorten waaronder grove den, Corsicaanse den, berk en beuk. Deze jaarlijkse houtkap gebeurt in uitvoering van het bosbeheerplan. Hamont-Achel beschikt namelijk over een FSC-label, wat betekent dat het bos duurzaam beheerd wordt.

 

De verkoop vindt plaats op 27 oktober in de Wintertuin van het Michielshof (Michielsplein 3, Achel) en start om 09.00 uur. Je kan het gekochte hout onmiddellijk (via bancontact) betalen. Als koper dien je het gekochte lot wel zelf te kappen. Je krijgt hier direct na aankoop een kapvergunning voor uitgereikt. De voorwaarden waaraan je moet voldoen, worden bij het kopen medegedeeld. Let op: je dient zowel je identiteitskaart als een verklaring van borgstelling ingevuld mee te brengen.

 

Meer weten over de ligging van de loten, de boomsoorten, hoeveelheden en volumes? Op het stadhuis kan je de catalogus – inclusief formulieren als verklaring van borgstelling – en het liggingsplan afhalen. Deze kan je ook hier terugvinden.

Nieuwsoverzicht
Houtverkoop

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 23
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
milieu@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

De dienst stadsontwikkeling werkt ook op afspraak.

Lees meer artikels over