Ontdek het Aha!-programma 2022-2023!

09 mei ’22 (ma)

Cultuurliefhebbers, zet jullie schrap. Het UiTpunt van Hamont-Achel maakt vandaag haar nieuwe aha!-programma bekend! Met zowel grote als kleine namen werd opnieuw een ijzersterk cultureel seizoen uitgewerkt. Ben jij benieuwd naar welke artiesten de revue passeren? Ontdek het snel op www.hamont-achel.be/aha.

De voorbije jaren kreeg de culturele sector heel wat te verduren. We kijken dan ook uit naar een mooi cultureel seizoen. Op momenten was het ploeteren en zweten, maar dankzij de fantastische, enthousiaste vrijwilligers hebben we deze periode overwonnen en komen we sterker terug!

Grote kleppers én lokaal talent

Naar jarenlange traditie is het aha!-programma een stevige mix van lokaal talent, grote kleppers en (misschien voorlopig nog) onbekend lokaal talent. Ook deze namen zijn natuurlijk meer dan de moeite om te ontdekken. Eén ding staat daarbij als een paal boven water: er wordt gekozen voor kwaliteit. Dat bewijzen interessante namen zoals Stijn van de Voorde, Guga Baul & Jonas Vanthielen, Philippe Geubels, Raymond van het Groenewoud…

Het programma dat nu wordt voorgesteld, wordt doorheen het jaar verder aangevuld indien er zich interessante producties aandienen. Het is namelijk zo dat de infrastructuur en aanpak in Hamont-Achel steeds meer in de gratie vallen bij verschillende nationale en internationale boekingskantoren. Het is dan ook niet vreemd dat er gedurende het seizoen nog aantrekkelijke bands aangeboden worden.Indien mogelijk gaat de stad graag in op deze aanbiedingen. Hou dus tijdens het seizoen zeker de communicatiekanalen van aha! in de gaten.

Met dank aan topvrijwilligers

Voor een groot gedeelte van de aha!-werking steunt het UiTpunt op een gemotiveerde groep vrijwilligers. De laatste jaren hebben we hen omwille van de coronapandemie helaas wat minder gezien. Hopelijk komt daar nu terug verandering in. Wil jij je ook graag aansluiten bij het aha!-vrijwilligersteam? Meld je dan aan bij het UiTpunt.

Ticketverkoop start 24 mei

Op www.hamont-achel.be/aha kan je alvast het volledige aha!-programma van 2022 - 2023 ontdekken. De ticketverkoop (zowel losse tickets als abonnementen) start op dinsdag 24 mei 2022 om 10.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij de balies van het UiTpunt in zowel Hamont als Achel of via www.hamont-achel.be/aha.

Nieuwsoverzicht
logo aha! 2022-2023

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten