Vakantieaanbod: zomer vol plezier voor jong Hamont-Achel

02 mei ’22 (ma)

Het zonnetje is al even in het land en doet ons al uitkijken naar de zomer. Naar goede gewoonte werkte de dienst Vrije Tijd een gevarieerd vakantieaanbod uit om jong Hamont-Achel een onvergetelijke zomer aan te bieden.  Ook dit jaar is er een mooie mix van sport, creativiteit, techniek en cultuur voorzien. Naast de klassiekers, zitten er ook een aantal nieuwe activiteiten tussen.

Van ‘Drop that beat’ naar ‘Into the wild’ tot ‘Kleuterkamp: ik word kampioen!’. Of je nu creatief, avontuurlijk of muzikaal bent, er is voor elk wat wils. Ben jij benieuwd wat we dit jaar voor jou in petto hebben? Deze week wordt de papieren tablet in de scholen verdeeld. Kriebelt het om nu al een kijkje te nemen? Check www.hamont-achel.be/zomeraanbod voor een digitaal overzicht.

Het zomeraanbod wordt verder aangevuld met activiteiten van externe partners. Zo heb je de tenniskampen in Hamont en Achel, het sport- en spelkamp in Achel en het Kidsfunkamp in de Sporthal op ’t Lo in Hamont. Maar ook speelpleinwerking vormt sinds jaar en dag een vaste waarde tijdens de zomervakantie. Vanaf 5 juli tot en met 25 augustus kunnen de kinderen iedere dinsdag- en donderdagnamiddag hun hart ophalen bij SPW ’t Stadspark Hamont of SPW Uit de Bocht Hamont-Lo. Meer info vind je terug op www.hamont-achel.be/spw.

Inschrijven vanaf 16 mei

De inschrijvingen voor activiteiten georganiseerd door de stad Hamont-Achel starten op maandag 16 mei om 19.00 uur. Vanaf dan kan je jouw kind(eren) online inschrijven via reservaties.hamont-achel.be. Vanaf 17 mei kan je hiervoor ook terecht aan de balie van het UiTpunt in Hamont en Achel tijdens de openingsuren. Reserveer je online? Dan registreer je als ouder best vooraf alle gezinsleden en keur je hun medische fiches goed. Kijk ook zeker na of alle gegevens kloppen.

Sommige activiteiten zijn erg gegeerd. Wees er dus snel bij! Voor activiteiten georganiseerd door externen – MusicalStage ‘Good Times’, taalkamp ‘Crèativité’, sport- en spel zomerkamp, Kidsfunkamp en de tenniskampen – dien je je kind(eren) in te schrijven bij de organisaties zelf.

Een overzicht van alle activiteiten en de praktische info hieromtrent vind je terug op www.hamont-achel.be/zomeraanbod.

Nieuwsoverzicht