Gratis toegang voor Hamont-Achelaren voor het Europees Muziekfestival voor de Jeugd

07 april ’22 (do)

In buurgemeente Pelt zijn de voorbereidingen voor de 70ste editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd (EMJ) in volle voorbereiding. Dit jaar zal het een editie worden voor de koren. Van 29 april tot en met 1 mei kan je er talenten uit verschillende landen bewonderen. Naar goede gewoonte stelt de stad Hamont-Achel voor het festival gratis badges ter beschikking waarmee ook jij de juryconcerten kan bijwonen.

Met elkaar cultuur en muziek delen, nieuwe vriendschappen sluiten en muzikale hoogtepunten beleven. Dat is waar het Europees Muziekfestival voor de Jeugd voor staat. Het festival gaat voornamelijk door in Pelt, maar ook in het Michielshof te Achel zullen er enkele juryconcerten plaatsvinden. Laat je verrassen door alle nationale en internationale vocale talenten, want het beloven alvast schitterende en feestelijke dagen te worden.

Naar jarenlange traditie deelt de stad Hamont-Achel ook voor deze editie gratis toegangsbadges uit aan de Hamont-Achelse bevolking. Vanaf vandaag – donderdag 7 april – kan je deze badges afhalen bij het UiTpunt. Let wel: per persoon krijg je slechts één toegangsbadge, breng dus zeker jouw identiteitskaart mee en die van eventueel andere personen voor wie je een badge in ontvangst wenst te nemen.

Meer info over het programma en de verschillende locaties van de concerten van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd vind je terug op www.emj.be. Voor wie zeker niets wil missen, zal er bij de ingang van alle juryconcerten op de verschillende locaties ook een programmaboekje aangeboden worden voor de prijs van € 4.

Nieuwsoverzicht