In de wolken en poëzie en muziek

23 maart ’22 (wo)

Op woensdag 30 maart kan je wegdromen met poëzie en muziek in Cinema Walburg. De Antwerpse Peter Holvoet-Hanssen brengt samen met ‘wonderboy der improvisaties’ Joachim Badenhorst een muzikale, bedwelmende ode aan poëzie met zijn gedichtenboek ‘De wolkendragers’ in de hand.

‘De wolkendragers’ werd bekroond met de Debuutprijs, Cultuurprijs en Arkprijs. Stadsdichter Peter Holvoet-Hanssen is niet enkel een baanbrekende ontdekkingsreiziger in de literatuur, hij wordt ook gerekend tot de top van voordrachtkunst in de Lage Landen: een onnavolgbaar moderne troubadour, voorbij etiketten als ‘klassiek’ of ‘performer’. Na zijn dichtbundel ‘Blauwboek’ (Louis Paul Boon Prijs 2019) is ‘De wolkendragers’ een apotheose waarbij woord, zang en muziek samenvloeien tot één betoverend geheel.

Zijn compagnon Joachim Badenhorst werd in 2011 reeds door jazzjournalisten tot beste klarinettist verkozen. Joachim staat voor verfijning en virtuositeit. Naast eigen Nederlandstalige muziek brengt de live band Zero Years Kid ‘De wolkendragers’ mee tot leven.

30.03.2022 // 20.30 uur // Cinema Walburg
Prijs: € 9,00 // VVK: € 8,00 // ABO: € 7,00

Info & tickets: https://aha.hamont-achel.be  

Nieuwsoverzicht