Afspraak bij het burgerloket? Kom op tijd en bel af indien belet!

12 januari ’22 (wo)

Heb jij een afspraak opstaan bij het burgerloket van de stad Hamont-Achel, maar kan je omwille van omstandigheden niet aanwezig zijn? Bel je afspraak (indien mogelijk) tijdig af bij de dienst Onthaal via 011 51 05 00. Op deze manier kunnen de vrijgekomen plaatsjes opnieuw ingeboekt worden voor burgers die nog geen afspraak hebben en hopen we de wachttijden in te korten.

Boekte jij online je afspraak in? Dan kan je deze eenvoudig verplaatsen of annuleren via de link in je bevestigingse-mail.

E-loket

Wist je trouwens dat je voor tal van zaken niet per se naar het stadhuis hoeft te komen? Heel wat officiële documenten – zoals een geboorte- of huwelijksakte, een attest van gezinssamenstelling, uittreksels uit het strafregister… – kan je eenvoudig aanvragen via het e-loket. Dat kan waar én wanneer je wil via https://hamont-achel.onlinesmartcities.be/smartloket.

Afspraak maken

Is een persoonlijk bezoekje aan het burgerloket toch nodig? Maak dan een afspraak via https://hamont-achel.mijnafspraakmaken.be/Client/ of 011 51 05 00. Om ervoor te zorgen dat alles zo vlot mogelijk verloopt, vragen we je om op tijd te komen: zeker niet te laat, maar ook niet te vroeg. Vijf minuten voor je afspraak aanwezig zijn, is ruim voldoende.

Nieuwsoverzicht