naar inhoud

Nico en Minou winnen ballonvaart boven eigen bouwkavel

29 augustus ’18 (wo)

In juni 2017 lanceerde de stad Hamont-Achel een inschrijvingsperiode voor de verkoop van stedelijke bouwkavels aan de Berkenstraat, de Rangeerweg en de Kolleberg. Wie tijdens deze inschrijvingsperiode effectief een grond kocht, maakte daarbovenop kans op een ballonvaart. Dat tochtje in de luchtballon werd dinsdag 28 augustus op een passende manier verloot onder het toeziend oog van alle aanwezige kopers.

 

“Om de kavels extra in de kijker te zetten, besloten we een leuk extraatje te koppelen aan de verkoop ervan, namelijk een luchtballonvaart. We kozen ervoor om de toekomstige buren samen te laten komen op de verkaveling, zodat ze de gelegenheid kregen om elkaar te ontmoeten en wat beter te leren kennen. De loting zelf gebeurde op een ludieke manier, namelijk aan de hand van verschillende ballonnen waarvan er ééntje het winnende lot bevatte.”

 

Het winnende koppel Nico en Minou – rechts op de foto – zijn alvast heel blij met het de ballonvaart. De werken aan hun woning gingen inmiddels van start. “Nu kunnen we ons bouwplekje ook eens vanuit de lucht zien”, klinkt het enthousiast.

Nieuwsoverzicht