naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Huis van het Kind viert eenjarig bestaan met Open Huis

16 augustus ’18 (do)

Het Huis van het Kind bestaat één jaar. Om dit te vieren – en om de werking nog eens extra in de kijker te zetten – wordt er op zondag 26 augustus een Open Huis georganiseerd. Het volledige aanbod en alle diensten worden er uit de doeken gedaan. Denk daarbij aan het consultatiebureau van Kind & Gezin, de buitenschoolse opvang IBO De Pagadder, de Speelkamer, de Dutjeskamer, de Huiswerkkamer… Daarbovenop wordt ook de Kunstwerkboom onthuld.

 

Schepen van Gezin Ilse Jaspers kijkt er alvast naar het uit. “Samen met alle bezoekers gaan we het eenjarig bestaan van ons Huis goed vieren. Er zal die dag van alles te doen zijn zoals het versieren van cakejes en bellen blazen en als kers op de taart onthullen we ook de Kunstwerkboom. Een prachtig project waar de kinderen vorig jaar tijdens de opening samen met hun ouders en de Toekomst-Ambassadeurs aan gewerkt hebben”, klinkt het. “Daarnaast kan je tijdens de Open Huis ook het volledige Huis van het Kind bezichtigen. Zo kunnen kinderen aan hun oma’s en opa’s, tantes en nonkels, meters en peters… laten zien waar ze in de vakantie of voor- en naschools hebben gespeeld.”

 

Naast een heleboel feestelijke activiteiten, geven de vrijwilligers van het Huis van het Kind en van Kind & Gezin, de medewerkers van de Opvoedingswinkel en de begeleiders van IBO De Pagadder je graag een woordje uitleg over de werking. Je kan je er ook zelf opgeven als vrijwilliger. Hierover vindt er in september een infoavond plaats.

 

Het Huis van het Kind is zondag 26 augustus vrij toegankelijk van 13.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom.

Nieuwsoverzicht
Huis van het Kind

Openingsuren & contact

Huis van het Kind

adres
Kloosterstraat 153930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 60
e-mail
huisvanhetkind@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten