naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kruispunt Geuskens gedeeltelijk open voor bouwverlof

03 juli ’18 (di)

De werken op de Hamonterweg en de Bosstraat zijn op kruissnelheid. De voorbije weken werd het kruispunt van de Hamonterweg met Geuskens en Hoek volledig onder handen genomen. Onder het kruispunt is de nieuwe, gescheiden riolering aangelegd. Het kruispunt zelf kreeg een nieuwe wegopbouw en is uitgerust met een middenberm. Zo kan het verkeer dat uit de zijstraten Geuskens en Hoek komt, straks veiliger de Hamonterweg op rijden.

 

Voor de start van het bouwverlof op vrijdag 13 juli zal het kruispunt gedeeltelijk worden opengesteld. Het verkeer dat van Neerpelt of Sint-Huibrechts-Lille komt, kan via Geuskens, over het vernieuwde kruispunt naar de Hamonterweg richting Hamont rijden. De aantakking van de Hoek en van de Hamonterweg richting Neerpelt blijven voorlopig wel nog afgesloten. Het verkeer dat van Hamont richting Achel of Neerpelt rijdt, blijft ook de bestaande omleiding volgen.

 

Naar verwachting ronden we midden september de riolerings- en wegeniswerken op de Hamonterweg tussen de spoorwegovergang en het kruispunt met Geuskens af. Dan gaat ook het kruispunt volledig open en zijn alle afslagbewegingen tussen Hamonterweg, Hoek en Geuskens weer mogelijk.

 

Van 13 juli tot 6 augustus is het bouwverlof en werkt de aannemer niet. De werfzone op de Hamonterweg tussen spoorwegovergang en Geuskens blijft tijdens het bouwverlof afgesloten voor doorgaand verkeer.

Nieuwsoverzicht