naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vele lachende gezichtjes tijdens Dag van de Kleine Hamont-Achelaar

04 juni ’18 (ma)

In 2017 zagen maar liefst 127 Hamont-Achelse baby’tjes het levenslicht. Om hun toekomst te vieren, werden al deze borelingen zondag 3 juni uitgenodigd in het Huis van het Kind op de Dag van de Kleine Hamont-Achelaar. Voorzien van een hapje en een drankje konden de ouders gezellig een babbeltje slaan en ervaringen uitwisselen terwijl de kinderen fijn samen speelden.

“Samen met de Gezinsbond van Hamont en van Achel organiseerden we afgelopen weekend voor de vijfde keer de Dag van de Kleine Hamont-Achelaar”, vertelt schepen van Jeugd en Gezin Ilse Jaspers. “Deze dag stond volledig in het teken van onze jongste inwoners. De ouders schreven er een persoonlijke wens neer die wordt opgeborgen in de Toekomstboom. Over tien jaar worden de kinderen opnieuw uitgenodigd en kunnen ze de wens die hun ouders gisteren voor hen deden nieuwsgierig inkijken.”

Tijdens de Dag van de Kleine Hamont-Achelaar worden steevast de baby’tjes die in het jaar voordien geboren werden in de kijker gezet. Maar ook de ouders, broertjes en zusjes genoten ervan, dat blijkt uit de vele positieve reacties. “Ik vond het heel fijn om ouders met kinderen van dezelfde leeftijd te ontmoeten”, vertelt Els Cordes, mama van Quinn. En ook Silke Voets, de mama van Niels, vond het een leuke namiddag. “Het was een gezellige bijeenkomst in een leuke omgeving met veel speelplezier voor de kindjes”, klinkt het.

 

Nieuwsoverzicht
Dag van de Kleine Hamont-Achelaar

Openingsuren & contact

Huis van het Kind

adres
Kloosterstraat 153930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 60
e-mail
huisvanhetkind@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

Lees meer artikels over