naar inhoud

Wie zoekt, die vindt... een gratis aha!-jaarabonnement!

03 mei ’18 (do)

Vorige week werd het nieuwe aha!-programma bekendgemaakt. Kleppers als Stan van Samang, The Scabs, Radio Guga, Jens Dendoncker, Frank Boeijen, Scala, Begijn Le Bleu en Otto-Jan Ham staan broederlijk langs minder bekende, maar daarom geen minder grote talenten als Portland, Sonico en vele anderen. Om de traditie hoog te houden en het nieuwe aha!-seizoen écht op gang te trappen organiseert het UiTpunt ook dit jaar een heuse zoektocht doorheen de stad. Er werden daarom 5 gouden tickets verstopt in de 4 verschillende kerkdorpen van Hamont-Achel. Vanaf maandag 7 mei lost de stad elke week een tip over de precieze vindplaats. Wie een ticket weet op te sporen in Achel-Statie, Achel-Centrum, Hamont-Centrum of Hamont-Lo wint zo een exclusief aha!-jaarabonnement.

 

Schepen van cultuur Rudi Boonen: “Het aha!-verhaal is een mooi voorbeeld van hoe een ver doorgedreven samenwerking met plaatselijke verenigingen, organisaties en vele vrijwilligers tot een prachtig resultaat kan leiden. Ook de complementaire programmatie is een belangrijke succesfactor; ons UiTpunt zorgt er steeds voor dat dit bestaat uit een goede mix van diverse cultuurvormen. Samen met de traditionele wedstrijd zorgt dit totaalpakket elk jaar weer voor een culturele aha!-erlebnis!”

 

De zoektocht naar gouden tickets belooft dit jaar nog meer dan anders de moeite te zijn: “Met het oog op het 10-jarig bestaan van aha! kent de wedstrijd deze keer een extra dimensie. Veel mag ik er nog niet over vertellen, maar ik raad alvast iedereen aan om deel te nemen”, besluit de schepen.

 

De voorverkoop voor het aha!-seizoen 2018 – 2019 start op donderdag 7 juni 2018 (abonnementen) en donderdag 14 juni 2018 (losse tickets) telkens vanaf 17.00 uur via www.hamont-achel.be/aha en de balies van het UiTpunt.

Nieuwsoverzicht
Zoektocht aha!

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur en 15.30 tot 19 uur

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over