naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken op de Lillerheidestraat (Neerpelt)

12 april ’18 (do)

Om de kabels, leidingen en rioleringen in de Hamonterweg aan de oost- en westzijde van de rotonde met elkaar te kunnen verbinden, moet er een doorsteek worden gemaakt onder de Lillerheidestraat. Dat gebeurt vanaf maandag 16 april.

 

De Lillerheidestraat is door deze werken gedurende ongeveer 6 weken afgesloten van de rotonde. Het verkeer van en naar de Lillerheidestraat rijdt om via Geuskens. In de Geuskens zal tijdens deze periode een snelheidsbeperking van 50km/uur gelden. Gelieve u aan de maximum toegelaten snelheid te houden en respect te hebben voor de andere weggebruikers, in het bijzonder de fietsers en voetgangers. De politie zal de komende weken extra controles uitvoeren op het naleven van de verkeersregels.

 

Alle woningen en handelszaken langs de Lillerheidestraat (tussen het kruispunt met Geuskens en de rotonde) blijven bereikbaar vanaf de kant van Geuskens. Restaurant Rodeo is bereikbaar vanaf de Hamonterweg via een tijdelijke inrit naar de parking.

 

Naar verwachting zijn deze werken eind mei afgerond.

 

Meer info over deze werken die kaderen in de aanleg van veilige fietspaden, een nieuw wegdek en een gescheiden rioleringsstelsel aan de Hamonterweg/Bosstraat en de Thomas Watsonlaan vind je hier terug.

 

Nieuwsoverzicht