naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vertraging rioleringswerken Thomas Watsonlaan

21 maart ’18 (wo)

Door problemen met de droogzuiging en het koude weer zullen de werken op de Thomas Watsonlaan ongeveer een maand langer duren dan oorspronkelijk gepland. Voor fase 1A betekent dit dat deze eind mei klaar zal zijn in plaats van eind april.

Welke impact dit heeft op de verdere planning van het project, kunnen de projectpartners – zijnde Agentschap Wegen & Verkeer, Aquafin, stad Hamont-Achel en gemeente Neerpelt – vandaag nog niet zeggen. Momenteel bekijkt men welke werkwijze gevolgd zal worden voor de rioleringswerken op de Hamonterweg en Bosstraat. Zodra hierover duidelijkheid is, zal een nieuwe planning opgemaakt worden en informeert het Agentschap Wegen & Verkeer u hierover via de nieuwsbrief en de website www.wegenenverkeer.be/hamontachelneerpelt.  

Betonwerken Thomas Watsonlaan           

De projectpartners doen er ondertussen alles aan om de vertraging te beperken. In de Thomas Watsonlaan is de nieuwe riolering aan de kant van de oneven huisnummers aangelegd. Hier zal de aannemer in de loop van volgende week starten met het betonwerk voor de kantstroken en fietspaden. Op welke dag deze werken precies uitgevoerd worden is afhankelijk van de beschikbaarheid van de betonploeg en de weersomstandigheden. De bewoners van de Thomas Watsonlaan krijgen hierover nog een briefje van de aannemer in de bus.

Nieuwsoverzicht