naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kompas voor vrijetijdsbeleving begin maart in de brievenbus

28 februari ’18 (wo)

Begin maart zit er voor alle Hamont-Achelse kinderen en jongeren van 3 tot en met 18 jaar een leuk presentje in de brievenbus. De stad verdeelt namelijk weer meer dan 2.000 Kompassen. Dit boekje, dat bestaat uit 15 bonnen met een waarde van € 1, vervangt sinds vorig jaar de vrijetijdscheque en kan je gebruiken als 'zakgeld' voor een hele resem toffe activiteiten.

"Met het Kompas willen we kinderen en jongeren nog meer aanzetten om zich te werpen in het rijke vrijetijdsleven in onze stad", legt schepen van jeugd Ilse Jaspers uit. "Zo kan je de waardebonnen besteden aan jeugd-, sport- en cultuuractiviteiten georganiseerd door het UiTpunt. Maar je kan ze ook gebruiken voor deelname aan activiteiten van speelpleinwerkingen, voor filmvoorstellingen in het kader van Cinemaatjes en om bij te leggen aan het lidgeld van alle jeugd-, sport- en cultuurverenigingen in onze stad. Bovendien kies je zelf hoe je dat doet, alle bonnen tegelijkertijd of verdeeld over verschillende activiteiten... alles kan!"

Uitzonderlijk kan je het Kompas ook gebruiken voor vrijetijdsbeleving buiten onze stad. Bijvoorbeeld wanneer een bepaalde sporttak in Hamont-Achel niet aangeboden wordt. Wie zijn waardebon(nen) wil inwisselen bij een vereniging in een andere stad of gemeente, neemt best contact op met het UiTpunt.

Het Kompas kan je tot en met 30 september 2019 besteden. Let wel: de waardebonnen kunnen niet omgeruild worden voor geld. Je kan er ook geen consumpties mee kopen en indien je betaalt met dit bonnenboekje, heb je geen recht op wisselgeld of een tegoedwaardebon. De kompassen die je in 2017 ontvangen hebt, kan je nog inleveren tot 30 september 2018.

Meer weten over het Kompas? Klik hier.

Nieuwsoverzicht
Kompassen

Openingsuren & contact

Jeugd - UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
jeugd@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Jeugd - UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
jeugd@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over