naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Uitgebreid vakantieaanbod Pasen belooft twee weken vol plezier

05 februari ’18 (ma)

Eens de krokusvakantie achter de rug is, duurt het niet lang meer tot de paasvakantie daar is. En maar goed ook, want er staan weer tal van leuke activiteiten op het programma voor de Hamont-Achelse jeugd. Een samenwerking tussen de verschillende stadsdiensten en externe partners leverde een uitgebreid vakantieaanbod op!

Voor ieder wat wils! 

Sport, spel, creatie, natuur en cultuur… Iedereen komt de eerste twee weken van april aan z’n trekken. Samen met Villa Basta verkennen de acteurs in spé tijdens het theaterkamp de basiselementen van het acteren. Wie graag de handen uit de mouwen steekt kan dit tijdens de creavoormiddagen onder leiding van Hilde Sools of tijdens de kookworkshop in samenwerking met Pizza d’Oro. Menig dierenliefhebber kan tijdens Pony-fun terecht in Stal De Max, terwijl de sportievelingen onder ons kunnen afzakken naar het Noord-Limburgse SportKicks. Voor de waterratten is er opnieuw Start to Swim en wie technisch is aangelegd tuimelt van het ene experiment in het andere tijdens een uitstap naar Technopolis. Voor de allerkleinsten wordt er in sporthal De Koekoek een kleuterkamp georganiseerd. Meer informatie over de leeftijdsgroepen, prijzen en data vind je hier

Naast de activiteiten van de stad, zijn er ook tal van externe partijen die in Hamont-Achel heel wat leuks organiseren tijdens de paasvakantie. Zo zijn er verschillende tenniskampen van de tennisclubs in Hamont en Achel, zet Out Of The Door een avonturenkamp in de bossen op touw en kan je met KidsSport op voetbalkamp. Filmliefhebbers kunnen op woensdag 4 april terecht in Cinema Walburg voor Cinemaatjes van de Gezinsbond. Ze draaien dan de hilarische film Kapitein Onderbroek.

Digitaal inschrijven

Om wachtrijen te voorkomen, kan je je kind(eren) digitaal inschrijven voor de activiteiten georganiseerd door de stad. Als ouder dien je eenmalig al je gezinsleden te registreren. Dit kan ook op voorhand. De inschrijvingen starten donderdag 15 februari om 16.00 uur. Vanaf dat moment kan je hiervoor ook terecht aan de balies van het UiTpunt. Wacht niet te lang met inschrijven. Uit ervaring blijkt namelijk dat sommige activiteiten snel volzet zijn. Voor de activiteiten van externe organisaties (tenniskampen, het KidsSport voetbalkamp of het Avonturenkamp) dien je je te wenden tot de organiserende partijen. De tickets voor Cinemaatjes reken je af aan de kassa.

Samenwerking Huis van het Kind

De mogelijkheid bestaat om je kinderen voor of na een activiteit naar de opvang te laten gaan. Onder begeleiding worden de kinderen naar de activiteit gebracht en nadien terug opgehaald. Je dient hiervoor je kind in te schrijven bij IBO De Pagadder met de vermelding ‘deelname’ en de naam van de activiteit. Dit is mogelijk voor het Kookkamp, Kleuterkamp, Theaterkamp, de Creadagen, Sportkicks en Technopolis. Meer weten hierover? Neem contact op met het Huis van het Kind via huisvanhetkind@hamont-achel.be of 011 51 05 60.

Nieuwsoverzicht
kookkamp

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 10 tot 12 uur