Kom vanaf oktober opnieuw Buurteluren

13 september ’21 (ma)

Om welbekende redenen was het een tijdje stil in buurtrestaurant Buurteluur. Daar komt binnenkort gelukkig verandering in. Vanaf oktober opent het buurtrestaurant opnieuw zijn deuren en kan je opnieuw Buurteluren en genieten van een heerlijke versbereide en budgetvriendelijke maaltijd. Trommel je gezin, buren, familie en vrienden dus maar op om gezellig te gaan tafelen!

Buurtrestaurant Buurteluur gaat elke 1ste en 3de donderdag van de maand door en dit in de parochiezalen van Hamont-Lo en Achel-Statie. De buurtzorgmedewerkers en de vrijwilligers van Buurteluur ontvangen je graag opnieuw voor de eerste keer op 7 oktober in de Parochiezaal van Hamont-Lo en op 21 oktober in de Parochiezaal van Achel-Statie. De deuren openen naar goede gewoonte om 11.45 uur waarna het eetmoment start om 12.00 uur.

Een plekje reserveren doe je aan de hand van een voorverkoopkaart. Deze koop je tot de maandag voor het buurtrestaurant op de volgende locaties:

  • Dienstencentrum De Kring Hamont en Achel
  • Parochiezaal Hamont-Lo
  • Stadhuis en OCMW Hamont-Achel
  • UiTpunt Hamont en Achel
  • Tijdens de buurtrestaurants

Wat schaft de pot?

Een maaltijd tijdens Buurteluur kost 9 euro per volwassene en 4 euro per kind en omvat een kommetje soep, een hoofdgerecht en een dessert. Voor inwoners met een laag inkomen wordt een verminderd tarief van 6 euro per maaltijd voorzien. Bij het OCMW kan je navragen of je hiervoor in aanmerking komt. Op tafel wordt (gratis) water voorzien. Daarnaast je kan ook zelf nog koffie, bier of wijn bestellen. Het menu is telkens verschillend en vind je terug op www.hamont-achel.be/buurteluur. Ook op de voorverkooplocaties kan men je vertellen wat er die maand op het menu staat.

Wil je graag meer weten over het buurtrestaurant? Dan kan je steeds terecht op www.hamont-achel.be/buurteluur, bij de buurtzorgmedewerkers op het nummer 011 51 05 01 of via buurtzorg@hamont-achel.be. Ook tijdens de buurtrestaurants zelf staat er altijd iemand voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Nieuwsoverzicht
Buurteluur

Openingsuren & contact

Welzijn

adres
Michielsplein 13930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 01
Fax fax
011 80 55 59
e-mail
welzijn@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur