Opnieuw fysieke gemeenteraad in De Posthoorn op 26 augustus

23 augustus ’21 (ma)

Door de coronacrisis ging de gemeenteraad de afgelopen maanden steeds online door. Dankzij de verbeterde situatie kan de gemeenteraad van 26 augustus voor de eerste keer in lange tijd terug fysiek plaatsvinden in De Posthoorn in Hamont. Om 20.00 uur zal de raad voor maatschappelijk welzijn starten met daarop volgend de gemeenteraad.

De Posthoorn zal zo ingericht worden dat er voldoende afstand wordt bewaard tussen de bezoekers van de gemeenteraad. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij binnenkomst en bij eventuele verplaatsingen. Vanaf het moment dat je op je plaats zit, mag het het mondmasker af.

Het gebruik van De Posthoorn is een tijdelijke oplossing. Van zodra het weer toegestaan is, zal de gemeenteraad terug doorgaan op zijn vertrouwde plek: de raadzaal in het stadhuis.

 

Online inschrijven

Om deel te nemen aan de fysieke gemeenteraad dien je je online in te schrijven. Dit om bij te houden dat het aantal toegestane personen niet overschreden wordt. Inschrijven kan via www.hamont-achel.be/inschrijvengemeenteraad.

Nieuwsoverzicht
Gemeenteraad

Openingsuren & contact

Bestuurszaken

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 06 00
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
bestuurszaken@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten