Hamont-Achel zoekt klimaathelden

13 juli ’21 (di)

Van 18 tot en met 25 september 2021 vindt de Week van de Duurzame Gemeente plaats. Dit jaar ligt de focus op het klimaat. Daarom zet Hamont-Achel haar lokale klimaathelden tijdens deze campagneweek graag in de kijker.

In het jaar dat nu al de ‘ommekeer in wereldwijd klimaatbeleid’ wordt genoemd, wil de stad tijdens de Week van de Duurzame Gemeente een podium geven aan haar lokale klimaathelden. Deze helden zijn de burgers, ondernemers, scholen, verenigingen, … die op hun manier hun steentje bijdragen aan SDG 6 (schoon water en sanitair), SDG 12 (verantwoorde consumptie en productie), SDG 13 (klimaatactie), SDG 14 (leven in het water en SDG 15 (leven op het land).

Word dé klimaatheld van Hamont-Achel

Ben jij iemand die zich in het dagelijkse leven bezig houdt met de zorg van onze planeet, je medemens of de samenleving in het algemeen? Dan ben jij ongetwijfeld de klimaatheld die Hamont-Achel graag in de spotlights zet! Ken je andere die zich ook inzetten voor een duurzamer Hamont-Achel? Stel jezelf – of deze andere duurzame held – kandidaat, uiterlijk op zondag 15 augustus!

Nieuwsoverzicht
Klimaatheld

Openingsuren & contact

Duurzaamheid

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 22
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
duurzaamheid@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

De dienst stadsontwikkeling werkt ook op afspraak.