Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vervroegde vaccinatie met AstraZeneca mogelijk in Lommel en Peer

01 juli ’21 (do)

Voor de inwoners van Noord-Limburg is het nu ook mogelijk om hun tweede vaccinatie met AstraZeneca te vervroegen. Ze kunnen hun afspraak zelf online omboeken.

AstraZeneca heeft 700.000 extra vaccins aan België geleverd. Daardoor is een tweede prik met het vaccin nu vervroegd mogelijk. Ook de vaccinatiecentra van Lommel en Peer krijgen extra vaccins. Verantwoordelijke Maarten Mulkers: “Op 5 juli is een grote levering gepland voor de vaccinatiecentra in Lommel en Peer. Dat betekent dat er vanaf 6 juli veel extra slots zijn voor vaccinatie met AstraZeneca. Inwoners kunnen hun tweede vaccinatie zelf vervroegen naar een van de vrije slots.”

Een stappenplan voor het vervroegen van de tweede vaccinatie staat op AstraZeneca | Vaccinatiecentra Noord-Limburg (vaccinatie-noord-limburg.be). Mensen die hun tweede vaccin na 12 weken zouden krijgen, kunnen hun afspraak dus zelf vervroegen naar een moment tussen 8 en 12 weken na de eerste prik met AstraZeneca.

Belangrijke info voor mensen die hun afspraak willen vervroegen:
Je kan de afspraak enkel verzetten door eerst je originele tweede afspraak te annuleren via de bevestigingsmail die je hiervoor ontving. Onmiddellijk na de annulering, ontvang je een nieuwe mail. In die nieuwe mail zit een link waarmee je een nieuwe, vroegere afspraak kan maken.

Nieuwsoverzicht