Dag van de Mantelzorger: zet jouw mantelzorger in de bloemetjes

03 mei ’21 (ma)

23 juni is het de Dag van de Mantelzorger. Om de inzet van de mantelzorgers te waarderen voorziet de stad een kleine attentie voor alle mantelzorgers. Ieder zorgbehoevend persoon wonend in Hamont-Achel kan zijn of haar mantelzorger opgeven zodat deze een cadeautje ontvangt.

De mantelzorger biedt zeer regelmatig tot soms dagelijks, vaak onzichtbaar en kosteloos, de nodige hulp en zorg aan personen die dit nodig hebben. Op die manier kunnen hulpbehoevende personen langer in hun eigen huis blijven wonen. Op 23 juni wil de stad hen dan ook bedanken voor alle zorgen die ze dag in dag uit leveren.

Schrijf jouw mantelzorger in

Ieder zorgbehoevend persoon wonend in Hamont-Achel kan zijn of haar mantelzorger inschrijven. Dit kan door zijn of haar gegevens in te vullen via www.hamont-achel.be/dagvandemantelzorger. Indien dit niet mogelijk is, mag je contact opnemen met de dienst welzijn-ouderen op 011 51 05 01. Inschrijven kan tot en met 20 mei. De mantelzorgers die in Hamont-Achel wonen krijgen hun geschenkje thuis afgeleverd. Voor mantelzorgers die niet in Hamont-Achel wonen, maar wel voor iemand in Hamont-Achel zorgen, wordt het geschenkje afgeleverd bij de hulpbehoevende. Vergeet je mantelzorger niet aan te melden ook al krijgt hij de gemeentelijke mantelzorgtoelage van het OCMW.

Nieuwsoverzicht
Draag zorg voor jouw zorgende handen

Openingsuren & contact

Welzijn

adres
Michielsplein 13930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 01
Fax fax
011 80 55 59
e-mail
welzijn@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 15.30 tot 18.30 uur